MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 13. 05. 2014.

Likovno-kreativne radionice za žene utorkom (IV/2014)

Rad, mašta, nova znanja i dobro raspoloženjeRad, mašta, nova znanja i dobro raspoloženje(Fotoalbumi se mogu vidjeti ovdje i ovdje)

Svakog utorka, od 18 do 20 sati, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održavaju se besplatne "Oazine" likovno-kreativne radionice za žene, koje vodi Ana Jeličić. U proteklom mjesecu travnju 2014. godine održane su četiri takve radionice. Na radionicama je u prosjeku bilo po 13 korisnica. Kako se taj broj ponavlja iz mjeseca u mjesec, čini se da je to sretan broj "Oazinih" kreativki. No, nije ni važno, važne su korisnice i njihovi radovi, koje su Baranjci imali prilike vidjeti na sajmovima održanim proteklog mjeseca.

Naime, uoči Uskrsa zaredali su uskršnji sajmovi širom Baranje i mada ih vrijeme nije štedjelo, "Oazine" kreativke nisu se dale omesti. Jer, sve ono što su vrijedno i s ljubavlju radile na radionicama trebalo je pokazati: i ukrašena jaja, i šarene korpice, i maštovite čestitke, i podmetače i druge sitnice koje su mogle ukrasiti blagdanski stol ili su oplemenile malene paketiće pripremljene za naše stare i nemoćne sugrađane, koje kreativke nikada ne zaboravljaju.

I tako su, uz rad, maštu, nova znanja i dobro raspoloženje, naše kreativke provele svoje slobodno vrijeme utorkom od 18 do 20 sati.

Pročitano 1009 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok