MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 06. 05. 2014.

U Belom Manastiru obilježen Svjetski dan astme

Učenici nižih razreda OŠ na Trgu slobodeUčenici nižih razreda OŠ na Trgu slobode(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U utorak, 6. V. 2014. godine, Udruga osoba s alergijama i problemima disanja "Alerga", u partnerstvu s Mirovnom grupom Oaza, na belomanastirskom Trgu slobode obilježila je Svjetski dan astme. Bila je to zgodna prilika da se ukaže na probleme s kojima se susreću alergičari i astmatičari te kako spriječiti te probleme, odnosno kako prepoznati simptome. "Alerga" se potrudila da prikupi mnogobrojne pisane materijale, koji su dijeljeni zainteresiranim građanima.

Da bi se ukazalo na važnost toga problema, koji se većinom iskazuje kod djece, bila su i ona pozvana da svojim crtežima pripomognu tu hvale vrijednu akciju. Zato su na glavni belomanastirski trg, u pratnji svojih učiteljica, došli niži razredi Osnovne škole "Dr. Franjo Tuđman", koji su svojim veselim žamorom i maštovitim crtežima pokazali što znaju o toj temi i kakav život žele, a koji im samo odrasli svojom brigom za čist okoliš mogu priuštiti. Zato: manje smeća i alergenih korova - više zdravlja i veselja.

Pročitano 1067 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok