MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 03. 05. 2014.

Poziv na obilježavanje Svjetskog dana astme

Beli Manastir, Trg slobode, 6. V. 2014, u 10 satiBeli Manastir, Trg slobode, 6. V. 2014, u 10 satiUdruga osoba s alergija i problemima disanja "Alerga" poziva svoje članove da joj se pridruže u obilježavanju Svjetskog dana astme, koje će se održati u utorak, 6. svibnja 2014. godine. Toga dana, s početkom u 10 sati, članovi će se okupiti na belomanastirskom Trgu slobode i ukazati na probleme s kojima se susreću alergičari i astmatičari. U provođenju tih aktivnosti Mirovna grupa Oaza bit će "Alergin" partner.

Ako vrijeme dozvoli, u posjet će im doći djeca iz Dječjeg vrtića Cvrčak, kao i niži razredi Osnovne škole "Dr. Franjo Tuđman" iz Belog Manastira.

DIŠIMO PUNIM PLUĆIMA!

SMANJIMO BROJ BOLESNIČKIH DANA!

I TI MOŽEŠ KONTROLIRATI SVOJU ASTMU!

To su samo neke od "Alerginih" ideja, koje pokušavaju prenijeti osobama s alergijama i problemima disanja. I ove godine "Alerga" se neće zadržati samo na jednom danu, već će cijeli mjesec svibanj biti mjesec astme:

  • 8. svibnja – spirometrija (u 18 sati).
  • 12. svibnja – zanimljivo predavanje o alergenima (u 18 sati).
  • 14. svibnja – dječja kreativna radionica na temu: "Nauči živjeti sa svojom bolesti, to je tvoje pravo!" (u 18 sati).
  • Na kraju svibnja – 3. Dječji kazališni festival sa zanimljivim predstavama za naše najmlađe.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok