MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 16. 04. 2014.

Uskršnji pokloni za stare osobe

Djelo mnogih 'Oazinih' rukuDjelo mnogih 'Oazinih' ruku(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Svake godine za uskršnje praznike Mirovna grupa Oaza daruje korisnike svog socijalnog programa. Ove godine u nedostatku sredstava, a da se ne iznevjeri tradicija, dosjetili smo se kako riješiti problem. Podijeljeni su zadaci pa je tako dječja kreativna radionica, koju vodi Stela Fabijan, izradila lijepe čestitke, a likovno-kreativne radionice za žene, koje vode Ana Jeličić i Jelena Opačić-Matijević, izradile su kartonske korpice u raznim bojama i šarena jaja.

Trenutna "Oazina" "meštrica od kreative" na javnim radovima Magdalena Nikolić dodala je još i svilenkaste mašnice na jaja, a Dubravka Simendić nabavila voćne bombone i vrećice. Sve je to Ana Jeličić spakovala i posložila pa su gerontodomaćice na svom redovnom sastanku u srijedu, 16. IV. 2014. godine, pokupile i raznijeti starim osobama u Belom Manastiru, Branjinom Vrhu i Šećerani. Jest da je malo i skromno, ali je od srca i djelo je mnogih "Oazinih" ruku, a znamo da se svi radujemo makar malom znaku pažnje.

Pročitano 1429 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok