MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 12. 04. 2014.

Šesti Dani vina i turizma

Malo izlagača i malo posjetilacaMalo izlagača i malo posjetilaca

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U subotu, 12. IV. 2014. godine, u Belom Manastiru održani su šesti Dani vina i turizma. Tim povodom na Trgu slobode, pored vinara, bili su i malobrojni izlagači ekoproizvoda i suvenira, među kojima je bila i Mirovna grupa Oaza sa svojim bogatim asortimanom. Manifestaciju su otvorili gradonačelnik Belog Manastira Ivan Doboš i župan osječko-baranjski Vladimir Šišljagić.

Iako je sajam protekao relativno mirno i bez gužve, lijepo je bilo vidjeti bogato urešene folkloraše HKUD-a, raskošne svatovske zaprege Konjogojske udruge "Baranja" iz Branjinog Vrha i osjetiti zamamni miris koji se širio iz velikoga kotla u kome se članovi Saveza mađarskih udruga (SMU) kuhali grah za učesnike i posjetitelje. I tako, uz druženje vinara, dodjelu plaketa za najvina, lijepe štandove i malobrojne posjetitelje, protekao je još jedan sunčani vikend u "jedinom baranjskom gradu".

Pročitano 1082 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok