MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 18. 02. 2014.

Savjet mladih izabrao pridružene članove

Stranica Savjeta mladih na FacebookuStranica Savjeta mladih na FacebookuU utorak, 18. II. 2014. godine – kako nam javlja članica Savjeta Evica Petković – održana je sjednica Savjeta mladih Grada Belog Manastira, na kojoj je – od prijavljenih kandidata – izabrano pet pridruženih članova. Izabrani su: Željka Bagarić, Ivona Čutoraš, Davor Frič, Zorana Lehman i Doris Matoušek.

Na 8. sjednici, održanoj 23. XII. 2013. godine, Savjet je uputio javni poziv za iskazivanje interesa za sudjelovanje u radu Savjeta mladih Grada Belog Manastira. Takav poziv upućen je u svrhu daljnjeg poboljšanja rada, uključivanje mladih u rad Savjeta i promocije javnosti rada Savjeta. Pridruženi članovi Savjeta imat će pravo sudjelovati na sjednicama Savjeta, predlagati aktivnosti i raspravljati o svim točkama dnevnog reda, ali bez prava glasa prilikom donošenja odluka.

Svi zainteresirani mogli su do 15. II. Savjetu dostaviti životopis i motivacijsko pismo, na osnovi kojih je i izvršen izbor pet nabrojanih pridruženih članova. Očekuje se da će pridruženi članovi poboljšati rad Savjeta mladih i osigurati nove, kvalitetne aktivnosti mladih s područja Grada Belog Manastira.

Pročitano 1453 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok