MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 26. 12. 2013.

"Oazine" kreativke Sabina i Magdalena na javnim radovima

Sabina i MagdalenaSabina i MagdalenaOd 11. XII. 2013. godine, preko mjere zapošljavanja u javnim radovima dugotrajno nezaposlenih osoba, u "Oazi" su zaposlene Sabina Rončević i Magdalena Nikolić. One su dugogodišnje korisnice "Oazinih" likovno-kreativnih radionica za žene, preko kojih smo ih dobro upoznali i prema njihovim afinitetima zaposlili.

Sabina Rončević je zaposlena na tri mjeseca za rad sa ženama i po potrebi za dežurstvo u "Oazinom" internet-klubu. Magdalena Nikolić je zaposlena na period od šest mjeseci kao dopuna u radu sa ženama i starijim osobama. Njen zadatak je pomaganje u poslovima vezanim uz vešeraj te za prekrajanje i krpljenje stare odjeće, gdje će se pokazati njena kreativnost i umješnost, zbog kojih će pomagati i u likovno-kreativnim radionicama. Obje će, kao i svi ostali "Oazini" zaposlenici, učestvovati u održavanju radnog prostora, kao i zajedničkih prostorija Društvenog centra.

Sabina i Magdalena su, kao "iskusne" "Oazine" korisnice, dobro upoznate s "Oazinim" radom, tako da im uklapanje u organizaciju nije teško palo. Nadamo se da će se osjećati ugodno i korisno, da će u "Oazi" dobiti nova saznanja i steći nova iskustva, koja će im koristiti u nekom daljem radu.

Pročitano 1296 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok