MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 21. 12. 2013.

U "Ljepotici" otvoren Ured LAG-a

Lidija Dabić, voditeljica Ureda LAG-a BaranjaLidija Dabić, voditeljica Ureda LAG-a Baranja(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U subotu, 21. XII. 2013. godine, u belomanastirskoj "Ljepotici", u Ulici Imre Nagya 2, svečano je otvoren Ured Lokalne akcijske grupe (LAG) Baranja. Ured će biti otvoren za sve građane Baranje i njihove inicijative, ideje i prijedloge koji su usmjereni prema razvoju Baranje. Na otvorenju je bila i "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić.

Lokalna strategija razvoja, koju je izradio LAG Baranja, svojevrstan je jamac prikupljanja EU-novca. Sada je na redu provedba. U izradi strategije sudjelovalo je više od 200 baranjskih poduzetnika i gospodarstvenika, koji najbolje znaju što im treba i kakvih resursa Baranja ima. Dosad je LAG prikupio projekte vrijedne 600-tinjak milijuna kuna i bit će zadovoljan ako EU-fondovi prepoznaju bar 20-ak posto. Uza sve to novac će ulagati u edukaciju mladih stručnjaka. Početak rada LAG-ovog ureda ima veliku važnost jer će svi baranjski poduzetnici na jednom mjestu moći zatražiti i dobiti sve potrebne informacije i savjete.

Pročitano 966 puta
Prethodni i sljedeći članak: « Paketići za "Oazine" male korisnike Čestitka »
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok