MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 19. 12. 2013.

Deveta sjednica Vijeća za prevenciju

Osnovni cilj: prevencija nasilja i ovisnostiOsnovni cilj: prevencija nasilja i ovisnostiU četvrtak, 19. XII. 2013. godine, s početkom u 11 sati, u Maloj vijećnici Grada Belog Manastira održana je deveta sjednica Vijeća za prevenciju za područje Grada Belog Manastira.

Na sjednici je bilo trinaestak članova Vijeća na čelu s Ivanom Dobošem, belomanastirskim gradonačelnikom i predsjednikom Vijeća. Uime Mirovne grupe Oaza na sjednici je bila projekt-koordinatorica Vesna Nedić.

 

Sjednica je imala sljedeći dnevni red:

  • 1. Pregled aktivnosti u 2013. godini
  • 2. Prijedlozi preventivnih projekata za 2014. godinu
  • 3. Razno

Načelnik Policijske postaje Beli Manastir Predrag Prekodravac podnio je izvještaj o tome što je sve Policijska postaja, u partnerstvu s Vijećem, provodila u 2013. godini, a u cilju prevencije nasilja te ovisnosti o alkoholu i drogi. I ostali prisutni predstavili su svoje programe prevencije koje su provodili u 2013. godini.

Slične aktivnosti predložene su i za 2014. godinu, s tim da će se pokušati animirati građane, udruge i škole da se masovnije odazivaju na aktivnosti koje provode pojedine udruge i policija. Obično je odziv na takva događanja mali ili se mora uložiti mnogo truda da bi posjećenost bila veća.

Pročitano 1074 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok