MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 15. 11. 2013.

Beli Manastir: "Na kavu sa susjedom"

'Oazina' projekt-koordinatorica prezentira 'Oazine' projekte'Oazina' projekt-koordinatorica prezentira 'Oazine' projekte(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 15. XI. 2013. godine, u sklopu projekta "Podrška umrežavanju i europskoj suradnji gradova i općina" održana je u Belom Manastiru projektna aktivnost "Na kavu sa susjedom". Sudionici iz jedanaest gradova i općina iz Hrvatske i Srbije imali su prilike upoznati potencijale Grada Belog Manastira i strateške smjernice razvoja Grada. Prezentirani su im gospodarski, društveni i turistički aspekti Belog Manastira.

Na samome početku sve prisutne pozdravio je gradonačelnik Ivan Doboš. Njegov zamjenik Zoran Kranjčec predstavio je Poslovnu zonu i razvojne potencijale Grada. Potom su gostima prezentirani uspješni projekti kao primjeri dobre prakse. Njih su predstavili projekt-menadžerica tvrtke Subra consulting d.o.o. Milica Milosavljević (projekti "Geocaching" i "Životinjske priče"), Jasmin Sadiković (prekogranični projekt udruge "Zeleni Osijek") i Vesna Nedić, projekt-koordinatorica Mirovne grupe Oaza ("Pomoć u kući starim i nemoćnim osobama" i "Dostava besplatnih toplih obroka starim i siromašnim osobama").

Miloš Grubić predstavio je Umjetničku školu Beli Manastir, a prezentaciju je uveličao i kvartet te škole svojim glazbenim izvedbama. Željka Bagarić je ispred Turističke zajednice Baranje predstavila turistički razvoj Grada Belog Manastira, ukazavši na njegov veliki potencijal kao turističkog odredišta. Lidija Dabić, voditeljica Ureda LAG-a, predstavila je LAG Baranja, a ravnatelj Damir Mendler i učiteljica Ivana Čavar predstavili su belomanastirsku OŠ "Dr. Franjo Tuđman".

Nakon prezentacija i prigodnog domjenka, uslijedio je posjet uspješnoj belomanastirskoj tvornici urbane opreme, sportskih i dječjih igrališta "Vojtek" d.o.o., gdje su se gosti upoznali s proizvodnim asortimanom i mogućnostima te tvrtke. Tim posjetom uspješno je završeno druženje u Belom Manastiru.

Pročitano 1583 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok