MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 23. 10. 2013.

Najava promocije knjige "Bolman je bio Bolman"

Knjiga o Bolmanu od 758 stranicaKnjiga o Bolmanu od 758 stranicaU subotu, 26. X. 2013. godine, s početkom u 14 sati, u bolmanskom Domu kulture održat će se, u organizaciji Općine Jagodnjak te uz brojne goste i uz bogat umjetnički program, promocija knjige "Bolman je bio Bolman". Tu opširnu knjigu od 758 stranica, svojevrsnu monografiju o svome selu, napisali su:

  • pravnik Jovan M. Nedić (rođen 1958; pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela Općine Jagodnjak; kao glavni autor),
  • poljoprivrednik Vidoja Bijelić (rođen 1941; kao glavni kazivač i autor poglavlja po kome je nazvana i cijela knjiga),
  • novinar i enigmatičar Jovan S. Nedić (rođen 1954; administrator web-stranice Mirovne grupe Oaza; kao urednik knjige i autor poglavlja "Poznati Bolmanci" i "Mali rječnik bolmanskog divana").

Recenzent knjige i autor predgovora je historičar dr. Stanoje Bojanin iz Beograda (rođen 1968), čiji je otac dr. Svetomir Bojanin rođeni Bolmanac, dok je knjigu grafički i tehnički oblikovao Milan Drača iz Jagodnjaka, direktor Komunalno-trgovačkog društva (KTD) Gmajna, što znači da je knjiga kompletno urađena domaćim snagama.

Općina Jagodnjak i autori na promociju pozivaju zainteresirane Bolmance, Jagodnjačane i Baranjce, kao i ostale ljude dobre volje. Svima njima vrata bolmanskog Doma kulture širom su otvorena.

Pročitano 1534 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok