MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 06. 10. 2013.

Dostava besplatnih toplih obroka (IX/2013)

Niti kuhaš, niti spremaš, a ručak je na stoluNiti kuhaš, niti spremaš, a ručak je na stoluKao i proteklih mjeseci, tako se i u mjesecu rujnu 2013. godine nastavilo provođenje programa "Pomoć starim i nemoćnim osobama Grada Belog Manastira", koji financiraju Ministarstvo socijalne politike i mladih te Grad Beli Manastir. Kroz navedeni projekt se, pored ostalog, pruža i socijalna usluga dostava besplatnih toplih obroka našim najugroženijim sugrađanima. Trenutno ih je 40, što ne znači da nema potrebe i za većim brojem, ali – nažalost – mogućnosti nam ne dozvoljavaju povećanje.

Listu korisnika oformili smo u suradnji s Centrom za socijalnu skrb Beli Manastir, s čijim djelatnicima imamo vrlo dobru suradnju. Isto tako dobru suradnju imamo s Crvenim križem iz Osijeka, koji nam pet dana u tjednu dovozi naručene tople obroke, koji se spremaju u njegovoj kuhinji, a po preuzimanju oni se razvoze od vrata do vrata naših korisnika.

Pa i pored svega što smo naveli, ima nezadovoljnih korisnika, na sreću u manjem broju, dok je većina prezadovoljna. Pa tko ne bi bio zadovoljan: niti kuhaš, niti spremaš, a ručak je na stolu, kao što se iz priložene fotografije i vidi. I ne samo ručak, nego i poneki desert, kolač, puding, jabuka, banana. Ni ovaj put ne smijemo zaboraviti Grad Beli Manastir, bez čije pomoći, i pored naše dobre volje i želje, "Oaza" ne bi mogla sve sama odraditi. Zajedno je ipak lakše.

Pročitano 1019 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok