MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 27. 09. 2013.

"Oazini" suveniri za promociju vinskih cesta

Likovno-kreativna radionica za ženeLikovno-kreativna radionica za žene(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Oazine likovno-kreativne radionice za žene održavaju se dva puta tjedno i prepoznaju se u Belom Manastiru, pored ostalog, i kao mjesto na kome se izrađuju baranjski suveniri, a koji mogu poslužiti i kao mali pokloni. Korisnice tih radionica naše su sugrađanke koje žele svoje slobodno vrijeme iskoristiti za nešto zanimljivo, korisno i inovativno. Svaka radionica je po nečemu jedinstvena i ima svoju priču.

Tako je bilo i na radionici održanoj u utorak, 10. IX. 2013. godine, na kojoj je sve vrvjelo kao u košnici. Naime, naša "zadovoljna klijentica" Mila, članica Rotaract kluba Osijek, koja je "Oazine" suvenire već promovirala širom Hrvatske i u EU (odnosno u Bruxellesu), ovoga je puta za "Oazinu" radionicu imala jednu veliku narudžbu: veću količinu podmetača za čaše s motivom grožđa kao simbolom naše Baranje kojima će se promovirati baranjske vinske ceste.

Našim korisnicama to je bio veliki izazov pa su rado prionule na posao, kao što se i vidi na fotografijama iz fotoalbuma. Vrijedno su crtale, bojale, lakirale i pakirale, sretne i zadovoljne jer se potvrdila ona stara uzrečica: "dobar glas daleko se čuje", a to je glas o njima i o njihovoj voditeljici Ani.

Pročitano 1063 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok