MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 23. 09. 2013.

Nezgoda u belomanastirskom Tunelu

Kamion koji gubi svoj teretKamion koji gubi svoj teretU Beli Manastir se sa zapadne strane, iz smjera Petlovca, ulazi Ulicom Bele Bartoka pa se dalje ide kroz podvožnjak ispod željezničke pruge i ulazi u Ulicu Imre Nagya. Za taj podvožnjak – valjda otkad je izgrađen – Baranjci koriste ime Tunel. A u tom se Tunelu dosad svašta događalo…

U ponedjeljak (23. IX. 2013. godine), u četiri sada poslijepodne, baš kad se tu zatekao "Oazin" fotoreporter, kroz Tunel je prolazio kamion s prikolicom natovaren velikim balama slame. I taman kad je kamion izlazio iz Tunela, otkačila  se ili pukla gurtna koja je pridržavala posljednji red bala na prikolici pa su dvije bale pale na cestu. Posljedica nije bilo jer se kroz tunel zbog višestrukih krivina vozi polako, a ni bale nisu previše – tvrde.

Velike bale slame na izlazu iz TunelaVelike bale slame na izlazu iz Tunela

Pročitano 2157 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok