MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 29. 07. 2013.

Sastanak Glavnog odbora LAG-a u proširenom sastavu

Sastanak proširenog GO Lokalne akcijske grupe BaranjaSastanak proširenog GO Lokalne akcijske grupe BaranjaU ponedjeljak, 29. VII. 2013. godine, od 20 do 22:40, u Maloj vijećnici Grada Belog Manastira održan je sastanaka Glavnog odbora LAG-a Baranja u proširenom sastavu s članovima Nadzornog odbora, koordinatorima po općinama, članovima istraživačkog tima i drugim članovima koji su sudjelovali na izradi Lokalne razvojne strategije. Uime Mirovne grupe Oaza na sastanku je bila projekt-koordinatorica Vesna Nedić.

Podsjetimo da je LAG-u Baranja dodijeljen maksimalno dozvoljen iznos potpore od ukupno 900.000 kuna za financiranje izdataka unutar Mjere 202 "Priprema i provedba lokalnih strategija ruralnog razvoja" tijekom dvije godine rada, odnosno za 2013. i 2014. godinu (opširnije ovdje).

Sastanak proširenog GO Lokalne akcijske grupe BaranjaSastanak proširenog GO Lokalne akcijske grupe BaranjaDnevni rad sastanaka bio je ovakav:

  1. Aktivnosti koje slijede na ustroju LAG-a Baranja
  2. Rješavanje resursa: novčanih, kadrovskog popunjavanja, izbora i opremanja poslovnog prostora
  3. Prijedlozi za plan rada srpanj – prosinac 2013. godine
  4. Razno

Na sastanku se raspravljalo o važnim pitanjima, poslovnom prostoru, kadrovskom popunjavanju, financiranju, planu daljnjih aktivnosti i drugim aktualnim događanjima. Dogovoreno je da će se krajem mjeseca sastati Glavni odbor kako bi donio neke odluke, a redovna skupština održat će se u drugoj polovini rujna.

Pročitano 993 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok