MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 15. 07. 2013.

Voditeljica UZ "Zvirnjak" posjetila "Oazu"

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Ana Jeličić i Milanka KrhačAna Jeličić i Milanka KrhačProfesorica kemije Milanka Krhač predaje kemiju u osnovnim školama u Prelogu i Donjoj Dubravi (Međimurje). Ona je i voditeljica Učeničke zadruge (UZ) "Zvirnjak" ("izvor" u lokalnom dijalektu) u OŠ Prelog. Ta zadruga već dvanaestu godinu okuplja učenike kako bi se bavili različitim kreativnim poslovima. Trenutno zadruga ima šest grupa: "Cekeri", "Korpice", Makrame-vez, Keramičarska, Multimedijska i Novinarska.

Dolazak u rodnu Baranju profesorica Krhač iskoristila je da posjeti Mirovnu grupu Oaza i da voditeljicu "Oazinih" likovno-kreativnih radionica za žene Anu Jeličić upozna s onim što radi učenička zadruga iz Preloga, ali i da se sama upozna s onim što rade "Oazine" kreativke.

Dvije su voditeljice taj susret iskoristile za razmjenu ideja i iskustava, a kad su na veliki stol u zajedničkom prostoru Društvenog centra počele slagati radove nastale na radionicama u Belom Manastiru i Prelogu, sve je prštalo od kreativnosti i maštovitosti, što se – uostalom – može vidjeti i na našim fotografijama.

Pročitano 2197 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok