MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 05. 07. 2013.

Dostava besplatnih toplih obroka (VI/2013)

Besplatni topli obrok s dostavom na kućni pragBesplatni topli obrok s dostavom na kućni pragKao i proteklih mjeseci, tako smo i u mjesecu lipnju 2013. godine nastavili s dostavom besplatnih toplih obroka našim najpotrebitijim sugrađanima. Tu socijalnu uslugu, koja je od velike važnosti za naše sugrađane, većim dijelom financira Ministarstvo socijalne politike i mladih, a manjim dijelom Grad Beli Manastir. Svakog dana na kućne adrese 40 osoba iz Belog Manastira i prigradskih naselja stižu topli obroci u već poznatim jelonošama. Bijeli kombi s razvozačem Ljubom staje na svakom pragu i nastaje razmjena posuda – jelonoša po principu prazne za pune. Posude moraju biti uredno oprane i spremne za dalje korištenje, na što se naši korisnici redovno podsjećaju.

Ukusni, raznovrsni obroci i dalje se pripremaju i stižu iz kuhinje Crvenog križa Osijek. Lista korisnika, koja se sastavlja u dogovoru s Centrom za socijalnu skrb Beli Manastir, promjenjiva je. Nerijetko nam korisnici, s obzirom da su uglavnom starije dobi, odlaze na liječenje ili se smještaju u neku ustanovu pa neki novi "sretnici" stižu na listu. I tako iz mjeseca u mjesec i, kao što većina kaže, samo da program preko koga se dostava obavlja što duže potraje.

Pročitano 1191 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok