MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 28. 06. 2013.

Likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom

Izrada narukvica od različitog materijala ...Izrada narukvica od različitog materijala ...Već nekoliko godina, svakog ponedjeljka, od 18 do 20 sati, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održavaju se besplatne "Oazine" likovno-kreativne radionice za žene koje vodi Jelena Opačić-Matijević. Na radionicama bude između 10 i 15 korisnica.

Bez obzira na vrućinu koja je vladala sve do pred kraj šestog mjeseca 2013. godine, naše korisnice su se zahuktale. Tako je svaki put kad se radi nešto novo i interesantno, a ovaj put su to bile narukvice od različitih materijala i daščice sa zakačkama na koje se mogu okačiti ključevi ili kuhinjske krpe (odnosno tko što poželi!).

... gotov proizvod na ruci... gotov proizvod na ruci- Ovog mjeseca odradile smo četiri radionice, ali i to nam je bilo premalo. Kroz šalu, razgovor, kreativan rad i puno smijeha mjesec nam je prosto proletio – kaže voditeljica Jelena.

Pročitano 2016 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok