MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 27. 06. 2013.

Likovno-kreativne radionice za žene utorkom

Oslikane svilene marameOslikane svilene marameVeć nekoliko godina, svakog utorka, od 18 do 20 sati, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održavaju se besplatne "Oazine" likovno-kreativne radionice za žene, koje vodi Ana Jeličić. Evo kako ona opisuje radionice održane u šestom mjesecu 2013. godine:

- U proteklom mjesecu lipnju 2013. godine održane su tri radionice utorkom, a četvrta je izostala jer je posljednji utorak bio državni praznik. Mada su stigle vrućine i ljetne žege, naše vjerne korisnice ne odustaju od druženja i kreativnog stvaranja. Čak štoviše, u ugodnom klimatiziranom prostoru ideje se samo nižu kao niske bisera i nastaju prekrasne rukotvorine, koje ste mogli vidjeti izložene na nedavno održanom Sajmu udruga Baranje.

- Svaka korisnica trudi se istaknuti nekom svojom osobnošću, svakoj izrađenoj stvarčici korisnice žele dati neki svoj pečat. I uspijevaju u tome. Ovaj mjesec radile smo nakit od fimo-mase i perlica, bojale svilene marame i ukrašavale staklene boce. Tako je nastala široka paleta od profinjenih do djetinje razigranih radova jer je mašta naših kreativki neiscrpna. I tako je, eto, protekao još jedan mjesec u kome su nicali unikatni suveniri, na koje sam ja, kao voditeljice radionica, jako ponosna.

Pročitano 1190 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok