MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 14. 06. 2013.

"Skok-klub" vas poziva u subotu na trening na otvorenom

U subotu, 15. VI. 2013. godine, na nogometnom igralištu, okupljanje u 9:30U subotu, 15. VI. 2013. godine, na nogometnom igralištu, okupljanje u 9:30U subotu, 15. VI. 2013. godine, završava se obilježavanje Dana otvorenih vrata udruga u Republici Hrvatskoj, a isti dan belomanastirska udruga "Skok-klub – športska rekreacija i ples" slavi svoj drugi rođendan. Tim povodom rukovodstvo udruge odlučilo je nagraditi sve građane, klubove i udruge pa vas poziva da prisustvujete prvom treningu na otvorenom, koji će se održati u Belom Manastiru, na glavnom igralištu NK "Baranja – Belje".

Trening će se bazirati na trenutno najpopularnijim programima vježbanja u fitness-svijetu. Bit će to funkcionalni trening na kojem ćete ispitati svoju snagu, izdržljivost i fleksibilnost, bez sprava i rekvizita, isključivo na temelju vlastite težine. Trening će voditi trenerica Ivona Čutoraš. Pridružiti se mogu svi građani od navršenih 18 godina starosti željni izazova, vježbe i dobre zabave! Mogu sudjelovati i oni mlađi (od 15 godina starosti) pod uvjetom da su aktivni sportaši.

Okupljanje sudionika je od 09:30, a početak treninga u 10:00 sati. Sve što trebate ponijeti je sportska oprema i dobra volja, za ostalo će se pobrinuti "Skok-klub"! Pozovite svoje prijatelje, rodbinu i poznanike. Pridružite se i uživajte!

Pročitano 1514 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok