MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 08. 06. 2013.

Mašta radi svašta na kreativnim radionicama za žene

Ljubica, Mira, Magdalena...Ljubica, Mira, Magdalena...Protekli mjesec svibanj obilovao je kišama, ali i "Oazinim" likovno-kreativnim radionicama za žene. Bilo ih je osam, svakog ponedjeljka i utorka s po 12–13 korisnica. Ideje su nicale kao "gljive poslije kiše" i bilo je pravo zadovoljstvo biti na njima. Radilo se testerom (pilom), ljepilom, kukicama, ali i salvetama, fimo-masom, perlicama, trakicama i drugim finim stvarčicama. Mašta je radila svašta pa su nastajali čarobni, maštoviti predmeti, poklončići i suveniri, koji će krasiti štandove sajmova i police pojedinih suvenirnica.

I tako se, iz tjedna u tjedan, nastavlja naše kreativno druženje u dobrom raspoloženju, uz sok, kavu i poneku "slastičarsku majstoriju". Ne biste vjerovali koliko duha, mašte i volje iskazuju naše korisnice. Ali, što da vas uvjeravamo u to, dođite i uvjerite se i sami. Posjetioce ove web-stranice pozdravljaju Ana i Jelena, voditeljice kreativnih radionica.

... Savica ...... Savica ...... Ana i još jedna Ljubica (iz Beograda!)... Ana i još jedna Ljubica (iz Beograda!)

Pročitano 2132 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok