MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 22. 01. 2013.

Novi "Oazini" zaposlenici preko javnih radova

Evica PetkovićEvica PetkovićOd ponedjeljka, 21. I. 2013. godine, pa do 20. IV. 2013. u "Oazi" će biti zaposleni Evica Petković iz Šećerane i Tomislav Vrbanić iz Belog Manastira preko mjere zapošljavanja javni radovi. Oni će raditi kao suradnici za rad s mladima. Oboje su završili srednju školu, a Tomislav je kao "Oazin" volonter već sudjelovao u uređivanju šetnice "Crni put" između Belog Manastira i Šećerane (21. IX. 2011) i na Sajmu udruga Baranje (26. V. 2012), dok će se Evica potruditi da u prigradskom naselju Šećerani istraži zainteresiranost djece do 14 godina za uključenje u "Oazine" dječje radionice, kao i potrebe za pohađanjem "Oazinih" jezičnih tečajeva i informatičke obuke.

Tomislav VrbanićTomislav VrbanićOboje rade naizmjenično, u smjenama, prijepodne ili popodne i pomažu mladima u radu na kompjuterima (zadaće, slike, lektire i sl.), vode popise posjetilaca u "Oazinom" internet-klubu te svakodnevno ispunjavaju dnevnike svog rada na propisanim shemama. Odmah na početku rada upoznali su se s načinom rada Mirovne grupe "Oaza" te s njenim Statutom, a učestvovali su i u prodaji cvjetića za humanitarnu inicijativu "Cvjetić za Matiju", a poslova će biti još.

Kad  rade u poslijepodnevnoj smjeni, zajedno s dežurnom osobom, uređuju "Oazin" prostor i zajedničke prostorije Društvenog centra kako bi jutarnja smjena otpočela rad u urednom i čistom. Već za nekoliko dana mladi posjetioci "Oazinog" internet-kluba su ih upoznali, a i oni njih, pa "švercanja" na kompjuterima ne može biti.

Pročitano 1051 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok