MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 31. 01. 2013.

Predstavljanje EU-natječaja i "Oazinog" projekta (2)

Jovan Bulajić, Ines Rudić i Vesna NedićJovan Bulajić, Ines Rudić i Vesna NedićU srijedu, 23. I. 2013. godine, s početkom u 12 sati, "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić sastala se u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Beli Manastir s ravnateljicom Ines Rudić i djelatnikom Jovanom Bulajićem. Cilj sastanka bio je da se djelatnicima Crvenog križa predstavi novi natječaj Europske Unije "Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici (faza 2)" u sklopu IV. komponente programa IPA - Razvoj ljudskih potencijala.

S istim ciljem Vesna Nedić je u srijedu, 30. I. 2013. godine, razgovarala i s načelnikom Općine Petlovac Dragom Dominićem, a dan kasnije i s načelnikom Općine Popovac Zoranom Kontakom.

 

Vesna Nedić i Drago DominićVesna Nedić i Drago Dominić

"Oaza" će aplicirati na taj natječaj svojim socijalnim projektom "Pomoć starim i nemoćnim osobama", a jedan od partnera bit će joj Udruženje "Baranja". Rok za predaju projektnih sažetaka je 12. II. 2013. godine, a do tada treba odrediti i partnere i naselja u kojima će se  provoditi projektne aktivnosti: pomoć u kući starim i nemoćnim osobama i dostava besplatnih toplih obroka.

Pročitano 2431 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok