MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 31. 01. 2013.

Dostava besplatnih toplih obroka (I/2013)

Besplatni topli obrokBesplatni topli obrokBesplatne tople obroke i tokom mjeseca siječnja 2013. godine, svaki radni dan, na svoju kućnu adresu primalo je 40 stanovnika Grada Belog Manastira i to, slobodno možemo reći, 40 sretnih i zadovoljnih građana, kojima taj obrok puno znači. On im pomaže da lakše prebrode ovu, iz dana u dan sve veću krizu i da lakše "vežu kraj s krajem". Tom humanom gestom, koju trenutno financira Grad Beli Manastir, želimo im pokazati da nisu zaboravljeni, a svi oni koji su uključeni u tu socijalnu uslugu (Mirovna grupa Oaza, donator, Crveni križ Osijek koji obroke priprema i "Oazin" razvozač Ljubo) svesrdno se trude da topli obroci korisnicima stignu svaki radni dan i na vrijeme.

I drugi ugroženi sugrađani raspituju se za tople obroke, znamo da postoji potreba za puno većim brojem takvih obroka, ali za sada nismo u mogućnosti izaći u susret sve većem broju potrebitih u našem gradu. Nadajmo se da će se to u skoroj budućnosti promijeniti.

Pročitano 1228 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok