MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 28. 01. 2013.

Snimanje priloga za emisiju "Korak ka jednakosti"

Stana Nemet i Vesna NedićStana Nemet i Vesna NedićU ponedjeljak, 28. I. 2013. godine, u prostorijama Mirovne grupe Oaza, novinarka belomanastirskog Radija "Banska kosa" Stana Nemet snimila je prilog za svoju emisiju "Korak ka jednakosti", koja se emitira četvrtkom u 17 sati. Povod za snimanje priloga bile su "Oazine" stare i nove aktivnosti, kao i rezultati postignuti humanitarnom inicijativom "Cvjetić za Matiju".

Tom prilikom novinarka je razgovarala s "Oazinom" projekt-koordinatoricom Vesnom Nedić. U razgovoru je bilo riječi i o "Oazinim" tečajevima engleskog jezika i o informatičkoj obuci. Odaziv budućih polaznika je veliki i uskoro će se formirati grupe. Očekuje se da će tečajevi i obuka početi sredinom veljače.

Pročitano 1080 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok