MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 06. 12. 2012.

"Povezani – za veze bez nasilja" – treći radni sastanak

'Povezani - veze bez nasilja' - projektni tim'Povezani - veze bez nasilja' - projektni timU četvrtak, 6. XII. 2012. godine, u Zagrebu je, nakon okruglog stola na kome je prezentirana zajednička publikacija "Za veze bez nasilja", u prostorijama CESI-ja održan treći i ujedno posljednji radni sastanak svih partnera na zajedničkom projektu "Povezani – za veze bez nasilja", kojega su financirali Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta i Grad Zagreb.

Sastanku su prisustvovali: Sanja Cesar i Nataša Bijelić (CESI), Filipa Blazon ("Zora"), Sanja Pavleković (ZUM), Jasminka Tešević i Kristina Manestar ("Potencijal") i Vesna Nedić ("Oaza").

Dnevni red sastanka bio je:

  • Provedene aktivnosti
  • Završni izvještaj - narativni i financijski
  • Evaluacija - zadovoljstvo postignutim rezultatima, suradnjom i sl.
  • Razno

Predstavnici pet partnerskih organizacija na tom su sastanku predstavili provedene aktivnosti u svojoj zajednici i materijale koje su publicirali u svojim udrugama te su se dogovorili oko zajedničkog financijskog i narativnog izvještavanja. Svi su istaknuli veliko zadovoljstvo što su zajednički radili na jednom ne puno vidljivom problemu u zajednici.

Izvještaji s prethodnih sastanaka mogu se vidjeti ovdje i ovdje.

Nosilac projekta bio je zagrebački CESI – Centar za edukaciju, savjetovanje i istraživanje, a partneri na projektu bili su Udruga za poticanje zapošljavanja i stručno usavršavanje mladih ljudi ZUM iz Pule, Udruga Zora iz Čakovca, Potencijal – Udruga za razvoj ljudskih potencijala iz Rijeke te Mirovna grupa Oaza iz Belog Manastira.

Na slici: (slijeva nadesno) Jasminka, Kristina, Nataša,
Sanja (Pavleković), Sanja (Cesar), Vesna, Filipa

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok