MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 10. 09. 2012.

Trčanjem i vježbama obilježimo Hrvatski olimpijski dan

Zajednica športskih udruga Grada Belog Manastira i udruga "Skok-klub - športska rekreacija i ples" kao organizatori, te Gimnastičko društvo Beli Manastir i Nogometni klub "Baranja-Belje" Beli Manastir kao suorganizatori i Grad Beli Manastir kao pokrovitelj, pozivaju sve baranjske sportske klubove, udruge i građane na obilježavanje

HRVATSKOG OLIMPIJSKOG DANA
(subota, 15. IX. 2012)


Tom prilikom na Gradskom stadionu Beli Manastir, s početkom u 17:15 sati, organizira se takmičenje u dvije trkačke discipline:

KROS, za koji se mogu prijaviti svi stanovnici Baranje u dvije dobne skupine:
1. skupina do 14 godina starosti
2. skupina od 15 godina starosti
Najboljim pojedincima dodijelit će se sljedeće nagrade: 1. mjesto – 300 kuna; 2. mjesto – 150 kuna; 3. mjesto – 50 kuna.

 

ŠTAFETA 4 x 100 m, za koju se mogu prijaviti četveročlane klupske ekipe s područja Baranje, u kojima mogu biti trkači od 12 godina i stariji.
Pobjedničke ekipe očekuju novčane nagrade za njihove klubove: 1. mjesto – 600 kuna; 2. mjesto – 300 kuna; 3. mjesto – 100 kuna.

Mole se svi sudionici da obuku bijele majice, koje su simbol Hrvatskog olimpijskog dana.

No, to još nije sve. Uveče, od 19 do 20 sati u Nastavno-sportskoj dvorani u Belom Manastiru organiziraju se besplatni prikazi vježbi za kralješnicu te savjeti o zdravoj prehrani i važnosti bavljenja sportom.

Učinite i vi sami nešto za svoje zdravlje i priključite se
 obilježavanju Hrvatskog olimpijskog dana

Pročitano 1383 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok