MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 20. 07. 2012.

Izložba Lidije Boševski u Zadru

Lidia Boševski: izložba 'Sa žala' u ZadruLidia Boševski: izložba 'Sa žala' u ZadruU petak, 27. VII. 2012. godine, s početkom u 20 sati, u zadarskoj galeriji "Terre Verte" (Ulica Mate Karamana 10) otvara se izložba zagrebačke umjetnice Lidije Boševski pod nazivom "Sa žala". Izložba će biti otvorena do 10. VIII. ove godine, a moći će se pogledati svakog radnog dana od 9 do 12 i od 17:30 do 21 sat te subotom od 9 do 12 sati. Svim posjetiocima "Oazine" web-stranice koji se zateknu u Zadru ili okolini preporučujemo da posjete tu izložbu.

Lidia Boševski rođenjem je Baranjka i jedna od naših "baranjskih bisernica". Opširnije o njoj možete pročitati na Vikipediji ovdje .

Pročitano 1947 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok