MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 20. 07. 2012.

Održane Igre na vodi za mlade "DARko"

U Igrama na vodi takmičilo se 11 ekipaU Igrama na vodi takmičilo se 11 ekipa(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 20. VII. 2012. godine, s početkom u 19 sati, na Gradskim bazenima Beli Manastir održane su Igre na vodi za mlade pod nazivom "DARko" u znak sjećanja na prerano preminulog aktivista P.G.D.I.-ja Darka Đukića.

Igre su organizirali Savjeta mladih Grada Belog Manastira i Projekt građanske demokratske inicijative (P.G.D.I.), a na njih se prijavilo 11 šestočlanih ekipa: "Balvan-ekipa", "Bitno je učestvovati", "BURP-team", "Dream team", Društvo "Naša djeca" Beli Manastir, DVD Beli Manastir, P.G.D.I., "Leptirići", "San Marino", Savjet mladih Grada Belog Manastira i "Vodeni veprovi".

Odigrane su tri od četiri predviđene igre na vodi: "izroni me", "luftićem do cilja", "ugrabi što više možeš" i "čamcem do cilja". Osim ekipa, na Igrama se okupilo stotinjak ljudi, a prisutne je pozdravio i belomanastirski gradonačelnik Ivan Doboš. Najvještija ekipa bila je ekipa Društva "Naša djeca", koja je odnijela pobjedu. Nagrade za pobjednike osigurale su tvrtke "Darosy", "Eko vrelo" i pečenjarnica "Njam njam". Nakon završenih Igara, ekipe i gledatelje zabavljao je DJ "Urban Disidents".

Ove godine "Oaza" nije imala svoju ekipu, ali je pomogla Igre ustupanjem svoga ozvučenja, o kome je brinuo "Oazin" aktivist Davor Frič

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok