MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 15. 06. 2012.

"Oazin" dan otvorenih vrata

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Oazin dan otvorenih vrata
'Oazin' dan otvorenih vrata

U subotu, 16. VI. 2012.godine, Mirovna grupa Oaza uključila se u manifestaciju Dan otvorenih vrata udruga, koja je organizirana u cijeloj Hrvatskoj u sklopu Dana udruga 2012. godine. "Oaza" je toga dana imala dvije akcije. Jedna se održavala u "Oazinom" internet-klubu u belomanastirskom Društvenom centru u vidu besplatnog korištenja interneta u trajanju od dva sata i davanja informacija vezanih za djelatnosti udruge svim zainteresiranim građanima, a druga se održavala na ulicama našeg grada.

U Internet-klubu, u kome je dežurao Davor Frič, bilo je dosta posjetilaca, i to uglavnom mladih. Istovremeno je "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić u svom uredu priredila malu izložbu "Oazinih" izdanja i pripremila letak s kratkim informacijama o aktivnostima koje se provode u "Oazi". Posjet građana "Oazinom" uredu, međutim, bio je veoma mali, vjerovatno zbog vrućine ili zbog subote kad se obično ide u nabavu.

Cilj druge akcije bio je upoznavanje građana s radom "Oaze" preko spomenutog letka, koji se dijelio prolaznicima, a istovremeno je izvršeno i anketiranje građana o poznavanju dosadašnjeg rada naše udruge. U navedenim aktivnostima učestvovalo je četrnaest "Oazinih" volonterki.

Za samu anketu može se reći da je potpuno uspjela. Većina građana rado je učestvovala u njoj, a samo su poneki odbili suradnju. Većina građana zna za Mirovnu grupu Oaza, dok je jedan manji broj miješa s istoimenom belomanastirskom slastičarnicom, što je dovodilo do smiješnih situacija. Zahvaljujemo građanima na odazivu, a volonterkama na angažmanu. Nakon uspješno obavljene akcije, volonterke smo – naravno – odveli na zasluženo – osvježenje.

Oazin dan otvorenih vrata
Oazine volonterke anketirale su brojne građane 

Pročitano 1159 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok