MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 02. 06. 2012.

Prvi Dječji kazališni festival u Belom Manastiru

Dječje kazalište 'I. B. Mažuranić' iz Slavonskog Broda: 'Snežna kraljica'
Dječje kazalište 'I. B. Mažuranić' iz Slavonskog Broda: 'Snežna kraljica'

Centar za kulturu Grada Belog Manastira, Gradsko kazalište Beli Manastir i Udruga osoba s alergijama i problemima disanja "Alerga" organizirali su od 28. svibnja do 2. lipnja "1. dječji kazališni festival Beli Manastir 2012."

U okviru toga festivala prikazane su četiri predstave namijenjene djeci. U ponedjeljak (28. V.) Dječje kazalište "I. B. Mažuranić" iz Slavonskog Broda prikazalo je predstavu "Snježna kraljica". U utorak (29. V.) Amatersko kazalište Belišće prikazalo je predstavu "Duh u močvari". U petak (1. VI.) Gradsko kazalište mladih Vitez (BiH) prikazalo je predstavu "Čudnovate zgode šegrta Hlapića", a u subotu (2. VI.) Bjelovarsko kazalište prikazalo je predstavu "Grozdana na zrnu papra".

Sve predstave održane su u belomanastirskoj kinodvorani, ulaz je bio besplatan, a zahvaljujući trudu organizatora, posebno udruge "Alerga", predstave su gledala brojna djeca i njihovi roditelji.

1. dječji kazališni festival Beli Manastir 2012.
Brojna publika (uglavnom mala i mlada) u belomanastirskoj kinodvorani

 

 

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok