MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 11. 05. 2012.

Poziv za sudjelovanje u biciklijadi

Biciklijada Baranja 2011.
Biciklijada Baranja 2011.

Udruženje "Baranja" iz Bilja i Mirovna grupa Oaza iz Belog Manastira, u suradnji s belomanastirskom udrugom "Skok-klub" – športska rekreacija i ples, organiziraju petu biciklijadu pod nazivom "Baranja 2012." za učenike osnovnih škola. Biciklijada je jedna od aktivnosti projekta "Važno je imati podršku", koji financira Europska Unija.

Biciklijada će se održati u subotu, 2. VI. 2012. godine. Polazak sudionika je ispred osnovnih škola Šećerana (9 sati), Darda (9 sati), Beli Manastir (9:15), Bilje (9:15), Jagodnjak (9:20), Karanac (9:30; ispred kafe-bara "Mustang"), Lug (9:40), Kneževi Vinogradi (9:45; kod kružnog toka) i Čeminac (9:45). Svi sudionici okupljaju se u 10 sati u Grabovcu i produžavaju vožnju do odredišta: Osnovne škole u Čemincu.

Biciklijadom obilježavamo Međunarodni dan obitelji pa pozivamo učenike i njihove roditelje, kao i zaposlenike škola, da se prijave za sudjelovanje na biciklijadi i provedu dan u obiteljskom okruženju, učestvujući u zabavnim i rekreativnim sadržajima.

Mogući broj učenika je do 15 iz svake škole, isključivo sedmog i osmog razreda. Učenicima se mogu priključiti i njihovi roditelji, nastavnici i svi drugi ljubitelji biciklizma. Svi sudionici trebaju imati vlastite bicikle, kacige (učenici) i reflektirajuće prsluke (svi). Za učenike su osigurane besplatne majice, osvježenje i ručak (grah s kobasicom), dok će za odrasle porcija graha koštati 10 kuna. Kolonu će od starta do cilja pratiti odrasle osobe, članovi Crvenog križa, a nastojat će se organizirati i policijska pratnja iz svih pravaca.
Planirani dolazak sudionika na odredište u Čemincu je oko 11 sati. Nakon kraćeg odmora bit će organiziran bogat zabavni i takmičarski program te ručak i osvježenje. Povratak sudionika planiran je u poslijepodnevnim satima oko 15 sati.

Pozivamo zainteresirane bicikliste iz Belog Manastira, Branjinog Vrha, Šećerane i Šumarine da se pridruže biciklijadi. Učenici se trebaju prijaviti u svojoj školi, a članovi "Oaze" i građani na "Oazin" telefon 705-055 svakog radnog dana od 8-20 sati. Prijava je bitna zbog toga da bi se osigurao dovoljan broj obroka. Ostali Baranjci mogu se prijaviti na telefon Udruženja "Baranja" 750-891.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok