MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 11. 05. 2012.

Poziv na Sajam poslova Baranje 2012.

Zgrada 'Ljepotica' u Belom Manastiru
Sajam poslova u belomanastirskoj 'Ljepotici'

U srijedu, 16. V. 2012. godine, Hrvatski zavod za zapošljavanje (HZZ) – Područna služba Osijek i Ispostava Beli Manastiru – u suradnji s osječkom Udrugom za kreativni razvoj "Slap" organiziraju u Belom Manastiru Sajam poslova Baranje 2012. Sajam će se održati u zgradi P+8 (zvanoj "Ljepotica") u Ulici Imre Nagya 2 s početkom u 10 sati.

Cilj sajma je povezati ponudu i potražnju za radom i omogućiti tražiteljima posla uvid u trenutne potrebe poslodavaca i dati im priliku da se na jednome mjestu predstave potencijalnim poslodavcima. Na sajmu će biti predstavljene i aktualne mjere aktivne politike poticanja zapošljavanja koje su u nadležnosti HZZ-a te novine, uvjeti i potrebna dokumentacija za sufinanciranje zapošljavanja i samozapošljavanja. Na sajmu će 6.200 nezaposlenih Baranjaca dobiti priliku da se uključi u aktivno traženje posla i predstavljanje poslodavcima.

Pročitano 1234 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok