MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 31. 03. 2012.

Uspjeh belomanastirskog Boćarskog kluba "Vid"

Boćarski klub 'Vid' Beli Manastir
Treće mjesto na jakom turniru u Čepinu

U subotu, 31. III. 2012. godine, belomanastirski Boćarski klub "Vid" sudjelovao je na 3. memorijalnom turniru u boćanju "Borislav Periša – Peki" u Čepinu i u vrlo jakoj konkurenciji osvojio treće mjesto. Sudionici turnira, pored domaćeg BK "Čepin", bili su BK "FEŠK" iz Feričanaca, BK "Ivankovo" iz Ivankova, BK "Mačkamama" iz Osijeka, BK "Olimpija" iz Osijeka, BK "Sarvaš" iz Sarvaša i BK "Sveti Luka" iz Josipovca.

Boćarski klub "Vid" u prvoj je utakmici pobijedio "Mačkamamu" rezultatom 9 : 4, a u drugoj "FEŠK" rezultatom 8 : 4. U polufinalu je izgubio od domaćina, BK "Čepin" rezultatom 11 : 5. U utakmici za treće mjesto pobijedio je "Olimpiju" rezultatom 13 : 4 i time osvojio pehar za treće mjesto. Za BK "Vid" igrali su: Bariša Boras, Kristijan i Pero Vrhar te Petar Zelić.

Pročitano 2313 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok