MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 07. 03. 2012.

Otvorena Izložba radova s kreativnih radionica za žene

(Fotoalbum s otvaranja izložbe može se vidjeti ovdje)

Izložba radova s kreativnih radionica za žene
A. Jeličić, V. Nedić, J. Petrović, J. Opačić-Matijević

Kao što je bilo i najavljeno, u srijedu, 7. III. 2012. godine, s početkom u 18 sati, u predvorju belomanastirskog Kina otvorena je izložba radova s kreativnih radionica za žene. Izložba je jedna od aktivnosti projekta "Važno je imati podršku", koji provode Udruženje "Baranja" iz Bilja i Mirovna grupa Oaza, a financira Europska Unija. Izložba će biti otvorena do 21. III. 2012. godine. Može se razgledati svaki radni dan, a ulaz je slobodan.

Pred pedesetak žena iz raznih baranjskih mjesta i ponekim muškarcem (uključujući tu i belomanastirskog gradonačelnika Ivana Doboša i njegovog pomoćnika Predraga Stojanovića) izložbu su otvorile Vesna Nedić, koordinatorica projekta, Ana Jeličić i Jelena Opačić-Matijević, voditeljice kreativnih radionica, te Jasna Petrović, voditeljica projekta.

Aktivnostima toga dvogodišnjeg projekta, vrijednog preko 100.000 eura, premrežena je praktički cijela Baranja i pružena mogućnost ženama iz svih baranjskih mjesta da se uključe npr. u kreativne, rekreativne i druge radionice i javne tribine.

Izložba radova s kreativnih radionica za žene
Na otvaranje su došle žene iz cijele Baranje...
Izložba radova s kreativnih radionica za žene
...i poneki muškarac!


Radovi predstavljeni na izložbi nastali su na kreativnim radionicama za žene, koje su se održavale u Batini - Udruga žena "Batinarke", u Bolmanu - "Zlatna žena", u Branjini - Udruga žena "Orhideja", u Branjinom Vrhu - Udruga žena Branjin Vrh, u Dardi - Mađarska kuća, u Dardi - Udruga žena Općine Darda, u Petlovcu - Udruga žena "Fijolice", u Popovcu - Udruga "Maska", u Suzi - Udruga žena Suza i u Belom Manastiru - Mirovna grupa Oaza (Društveni centar).

Izložba radova s kreativnih radionica za žene
Učesnice kreativnih radionica na deset lokacija u Baranji
Pročitano 1897 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok