MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 21. 02. 2012.

Kakav bi to karneval bio bez krofni i čaja?

Pokladni karneval u Belom Manastiru
Krofne i čaj čekaju učesnike pokladne kolone

Kao što smo i napisali u prethodnom članku, u utorak, 21. II. 2012. godine u Belom Manastiru je održan Pokladni karneval, koji se održava već niz godina u organizaciji Turističke zajednice Baranje i Grada Belog Manastira, na veliku radost i veselje vrtićaraca i učenika, kao i svih naših sugrađana. To je dan kad se zaboravljaju brige i problemi svakidašnjice i kad se prepuštamo svijetu mašte i zabave.

Pored karnevalske povorke, uvijek se tu nađu i "dobre vile" – članice nekih belomanastirskih udruga koje učesnicima i građanima dijele krofne i čaj i tako daju svoj doprinos toj manifestaciji. I ovoga puta, kao i prijašnjih godina, za krofne i čaj bili su zaduženi "Hrvatska žena", "Hrvatsko srce", Matica umirovljenika Beli Manastir i Mirovna grupa Oaza, a u ime "Oaze" Stela Fabijan, Ana Jeličić i Dubravka Simendić.

Na kraju ne smijemo zaboraviti da je i ove godine spaljen "zločesti fašnik", koga su izradili učenici Druge srednje škole Beli Manastir i koji je predstavljao mito i korupciju.

Pokladni karneval u Belom Manastiru
Članice belomanastirskih udruga koje uvijek prate Pokladni karneval

(Fotografije ustupila Zorka Frank.)

Pročitano 1658 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok