MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 27. 01. 2012.

Inicijativa za osnivanje baranjske televizije

Sastanak u Društvenom centru
Sastanak u Društvenom centru

U petak, 27. I. 2012. godine, s početkom u 11 sati, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, a na inicijativu Gordane Musa-Balaš iz Karanca, održan je sastanak predstavnika različitih baranjskih organizacija, koje bi mogle biti zainteresirane za osnivanje neprofitne udruge radnog imena "Baranja-produkt".

Aktivnosti te udruge bile bi:

* baranjska TV-produkcija;

* medijska promidžba Baranje i Baranjaca;

* proizvodnja zabavnih i turističkih sadržaja u Baranji;

* stvaranje informativne infrastrukture Baranje.

Članstvo bi činile zainteresirane pravne osobe s područja Baranje:

* jedinice lokalne samouprave;

Gordana Musa-Balaš

* kulturne ustanove;

Inicijatorica Gordana Musa-Balaš (u sredini)

* lokalni poduzetnici;

* mediji;

* turističke zajednice;

* udruge.

Uz inicijatoricu Musa-Balaš, sastanku su prisustvovali: Ivan Doboš i Predrag Stojanović (gradonačelnik Grada Belog Manastira i njegov zamjenik), Milan Drača (Informatička udruga Modul, Jagodnjak), Josip Farkaš (Foto-kino klub "Baranja-film"), Vesna Nedić (Mirovna grupa Oaza), Jasna Petrović (Udruženja "Baranja"), Zoran Popović (Radio Banska kosa), Ana Rebrina (P.G.D.I.), Martina Uglik (BRICC), Davorin Taslidžić (Zavod za baranjsku povjesnicu) i Senka Žigić (Regionalni forum udruga Slavonije).

Zaključak sastanka je bio da je svima prisutnima stalo da se Baranja, kao i sve što se u njoj događa, još bolje prezentira i ovjekovječi, ali da s osnivanjem udruge ne treba žuriti sve dok se ne osiguraju uvjeti da ona stvarno može i djelovati budući da je TV-produkcija skupa i zahtjevna aktivnost, kojom se teško mogu baviti volonteri i amateri.

Pročitano 944 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok