MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 28. 12. 2011.

Novogodišnji koncert orkestra "bm5h"

Orkestar 'pet belomanastirskih harmonika'
Orkestar 'bm5h'

U srijedu, 28. XII. 2011. godine, u prepunoj dvorani za produkcije Osnovne glazbene škola (OGŠ) Beli Manastir, održan je svečani koncert orkestra "bm5h" - "belomanastirskih pet harmonika".

Članovi tog orkestra su Aleksandra Gado (doktor veterinarske medicine), Kornelija Pacanović Zvečevac (diplomirani inženjer arhitekture, pročelnica gradskog Upravnog odjela za graditeljstvo i stambeno-komunalne poslove), Samir Jurčec, Davorin Bubalović (doktor medicine, predsjednik Gradskog vijeća Grada Belog Manastira) i Vladimir Kedmenec (direktor belomanastirske "Stanouprave").

Koncert u OGŠ Beli Manastir
Brojna publika na koncertu

Orkestar je, na veliko zadovoljstvo okupljene publike, izveo sedam kompozicija poznatih svjetskih autora: "Annen-Polka", "Carski valcer", "Tritsch-Tratsch-Polka" i "Na lijepom plavom Dunavu" Johanna Straussa mlađeg, "Orfej u podzemlju" Jacquesa Offenbacha, Memory iz mjuzikla "Cats" (Mačke) Andrewa Lloyd-Webbera te "Bella Italia".

Na početku koncerta dr. Bubalović je pozdravio publiku, zahvalio se obiteljima glazbenika koje su trpjele njihova izbivanja utorkom navečer i profesorici Veri Sobonja koja ih je podučila svemu što izvode. Na kraju koncerta publici se zahvalio i Vladimir Kedmenec, svima čestitao Novu godinu i napomenuo da orkestar prije sljedeće Nove godine planira još neki koncert, ali da je to još uvijek tajna. Na koncu je napomenuo da će na sljedeći koncert ponijeti note svih kompozicija koje izvode kako na bis ne bi morali ponavljati ono što su već odsvirali, a potom je publiku pozvao na domjenak, koji su – kao – pripremili muški članovi orkestra.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok