MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 24. 06. 2011.

Društvena prostorija srpske zajednice u Belom Manastiru

Društvena prostorija srpske zajednice
Društvena prostorija srpske zajednice

U petak, 17. VI. 2011. godine, počela je s radom Društvena prostorija srpske zajednice u belomanastirskoj Ulici Imre Nađa 8, u prostoru SKUD-a "Jovan Lazić". Društvena prostorija će biti otvorena svakim radnim danom od 9 do 13 sati i u njoj će posjetiocima biti dostupna dnevna i nedjeljna štampa iz Srbije te srpski listovi iz Hrvatske "Novosti", "Identitet" i "Izvor". Društvena je prostorija opremljena video i satelitskom opremom što omogućava praćenje satelitskih TV-programa i održavanje manjih skupova (savjetovanja, promocija i okruglih stolova).

Štampa iz Srbije
Štampa iz Srbije

Osim toga, Društvena prostorija srpske zajednice - koju je organiziralo Vijeće srpske nacionalne manjine u Gradu Belom Manastiru - ima za cilj poboljšati položaj Srba koji žive u Belom Manastiru i Baranji te postati mjesto druženja i informiranja o događajima i aktivnostima srpskih organizacija u Gradu Belom Manastiru, Baranji i Hrvatskoj, kao i o aktualnih dešavanjima (kulturnim, političkim, ekonomskim, sportskim…) u Srbiji.

Pročitano 1007 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok