MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 14. 06. 2011.

"Kupujmo hrvatsko" i "Vrijedne ruke" u Osijeku

Kupujmo hrvatsko
Oazin štand na Trgu Ante Starčevića u Osijeku
U utorak, 14. VI. 2011. godine, od 14 do 20 sati, na središnjem osječkom Trgu Ante Starčevića održane su, u organizaciji Hrvatske gospodarske komore, akcije "Kupujmo hrvatsko" i "Vrijedne ruke". U promotivnoj prodaji kvalitetnih hrvatskih proizvoda nositelja znakova "Izvorno hrvatsko" i "Hrvatska kvaliteta", ali i proizvoda vrijednih ruku sudjelovala je 151 tvrtka, organizacija i poduzetnik, a prigodni program je već tradicionalno vodio veseli tandem Darko Janeš i Ivica Zadro. Na manifestaciji su, uz ostale osobe iz javnog i društvenog života, prisustvovali Vladimir Šišljagić, osječko-baranjski župan, i Krešimir Bubalo, gradonačelnik Osijeka. Među izlagačima bila je i Mirovna grupa Oaza, izlažući proizvode sa svojih likovno-kreativnih radionica za žene.

Izlagači su bili smješteni pod natkrivenim štandovima, koji su i ponuđače i kupce zaštitili od povremene kiše. A štandova je bilo zaista raznih i na njima se moglo kupiti svašta: suhomesnati proizvodi, sirevi, med, domaći kolači, langošice, vino, kožna ljetna obuća i zimske papuče, stolnjaci i posteljina, sve vrste muških i ženskih te dječjih čarapa, vunene haljine i tipične slavonske jakne s narodnim motivima, vezene bluze, specijalne kravate pletene od traka po uzoru na slavonske djevojačke pletenice, suveniri, knjige, deterdženti i sredstva za higijenu, ljekovito bilje, pripravci i kozmetika, predmeti od crepova, unikatni keramički suveniri i ukrasi, dječje drvene igračke i još puno toga.

"Oazine" predstavnice Ana Jeličić i Dubravka Simendić zaključile su da je najzanimljivije bilo na štandu voća i povrća iz Donjeg Miholjca, na kom se nije prodavalo voće, ali su se zato "šakom i kapom" prolaznicima dijelili veliki i kvalitetni krastavci i to – besplatno. Pa kad su već krastavci bili besplatni, "Oazine" predstavnice su pozvale njihovu trgovkinju da na "Oazinom" štandu besplatno izabere jednu žensku ogrlicu pod uvjetom da je odmah stavi - i reklamira Mirovnu grupu Oaza!

(Fotogalerija s ove manifestacije može se pogledati ovdje.)

Pročitano 790 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok