MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 07. 05. 2011.

Prva kreativna radionica i u Bolmanu

 

Zlatna žena - Bolman
Kreativna radionica u Domu kulture u Bolmanu

U subotu, 7. V. 2011. godine, s početkom u 19 sati, u Domu kulture u Bolmanu održana je prva kreativna radionica za žene u sklopu projekta "Važno je imati podršku", koji financira Europska Unija. Projekt, kako smo već nekoliko puta napisali na ovoj web-stranici, provode Udruženje "Baranja" iz Bilja i Mirovna grupa Oaza, a kreativne radionice za žene odvijat će se dvaput mjesečno u sljedećih 18 mjeseci na pet lokacija u Baranji.

Na radionici je bilo petnaest članica bolmanske udruge "Zlatna žena" na čelu s predsjednicom Ankicom Mrđa. Ispred "Oaze" na radionici su bile voditeljica kreativnih radionica s vunom Jelena Opačić-Matijević i koordinatorica na projektu Vesna Nedić, koja je i ženama iz Bolmana prezentirala projekt "Važno je imati podršku" (koliko će trajati, od kojih se aktivnosti sastoji, tko će sve u njemu sudjelovati…).

Kreativne radionice u Bolmanu održavat će se svake druge subote u 19,30 sati, a u početku će ih voditi Jelena Opačić-Matijević. Ona je učesnicama opisala što će se sve na radionicama izrađivati i koliko će one trajati te ih obavijestila da će, kao i žene na ostalim lokacijama u Baranji, sav materijal potreban za rad dobiti besplatno. Na prvoj radionici izrađivani su podmetači za čaše. Prvo su izrezivani, pa oslikavani i na kraju - plastificirani.

Zlatna žena - Bolman
Prvo su se izrađivali podmetači za čaše
Zlatna žena - Bolman
Treba ih izrezati, oslikati i plastificirati

 

Zlatna žena - Bolman
Podmetači koji će krasiti bolmanske 'astale'
Zlatna žena - Bolman
Oslikavanja se prihvatila i koordinatorica na projektu

 

 

Pročitano 921 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok