MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 29. 03. 2011.

Cvjetni raj na likovno-kreativnoj radionici

 

Likovno-kreativna radionica za žene
Radni stolovi poput šarene livade

U utorak, 29. III. 2011. godine, u belomanastirskom Društvenom centru održana je još jedna "Oazina" likovno-kreativna radionica za žene, koju je vodila Ana Jeličić. A na radionici korisnice i "Oazine" članice sređuju dojmove sa sinoćnje redovne sjednice "Oazine" skupštine. Teško je odrediti raspravljaju li življe o narativnom i financijskom izvještaju ili o torti kojom ih je počastila "Oazina" projekt-koordinatorica. No, nije ni važno, bitno je da su one zadovoljne i jednim i drugim te da se dobra "vibra" iz prethodne večeri prenijela na današnju radionicu.

 

 

Likovno-kreativna radionica za žene
Bijele tratinčice, plave ljubičice, žute potočnice...

Tema radionice je cvijeće. Izrađeno je s puno ljubavi i mašte od krep-papira pa izgleda poput pravoga i dočarava nam pristiglo proljeće. Radni stolovi su poput šarene livade posute cvijećem svih mogućih boja i vrsta. Tu se mogu naći bijele tratinčice, plave ljubičice, žute potočnice, crveni makovi, ruže, iris, neven i mnogo drugih vrsta. Pravi "cvjetni raj" za oči, koji bogatstvom boja utječe na dobro raspoloženje koje vlada među korisnicama. Uostalom, uvjerite se i sami pogledom na fotografije. Korisnicama koje su bile na toj radionici, a i onima koje će doći na sljedeću, pozdrave šalje naša voditeljica Ana Jeličić.

 

Pročitano 1593 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok