MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 29. 12. 2010.

Stotinu "Oazinih" prijatelja na Facebooku

Oazina grupa na facebooku
Oazini internet-prijatelji

Prije mjesec dana Mirovna grupa Oaza Beli Manastir otvorila je, pod imenom OAZA Beli Manastir, grupu na društvenoj mreži Facebook. Preko te grupe obavještavaju se "Oazini" zaposlenici, aktivisti, korisnici i drugi zainteresirani građani o "Oazinim" aktivnostima, o događanjima u kojima učestvuje "Oaza" i o zanimljivostima koje bi svima nama mogle biti interesantne.

U mjesec dana naša je grupa stekla stotinu prijatelja, a stoti se priključio u srijedu, 29. XII. 2010. godine. Nadamo se da nam naš stoti prijatelj neće zamjeriti što ćemo mu u ovom članku spomenuti ime. To je Anto Mihajlović iz Belog Manastira. Njemu i svim ostalim "Oazinim" internet-prijateljima čestitamo Novu godinu i želimo mnogo sreće u 2011.

Pročitano 798 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok