MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 01. 12. 2010.

Treći radni sastanak stručne skupine Vijeća za prevenciju

Sastanak radne skupine Vijeća za prevenciju
Sastanak radne skupine Vijeća za prevenciju

U srijedu, 1. XII. 2010. godine, od 12 do 15 sati, u belomanastirskom Društvenom centru, a u organizaciji Centra za mir, nenasilje i ljudska prava Osijek, održan je treći radni sastanak stručne skupine Vijeća za prevenciju za područje Grada Belog Manastira. Na tom sastanku bili su prisutni predstavnici Gimnazije Beli Manastir (ravnatelj Veljko Frank), Prve srednje škole (pedagog Ivica Jurić), Druge srednje škole (ravnatelj Karlo Franjić), Osnovne škole "Dr. Franjo Tuđman" (ravnatelj Damir Mendler), Prekršajnog suda u Belom Manastiru (Savo Ivančević), Policijske postaje Beli Manastir (načelnik Nikola Pajčin), Grada Belog Manastira (zamjenik gradonačelnika Predrag Stojanović i pravnica Andreja Kovač), P.G.D.I.-ja (predsjednica Mirela Alagić), Savjeta mladih Grada Belog Manastira (članica Ana Rebrina) i Mirovne grupe Oaza (predsjednica Vesna Nedić). Ispred Centra za mir, nenasilje i ljudska prava bili su Nena Arvaj i Sonja Kersten.

 

Na trećem radnom sastanku nastavilo se s definiranjem elemenata Plana prevencije na temu ovisnosti i obiteljskog nasilja. Radilo se u tri manje grupe. Članovi grupa su na teme "Jačanje nadzora i smanjenje prodaje alkohola maloljetnicima", "Podizanje interesa i svijesti zajednice o problemu obiteljskog nasilja" i "Postavljanje i razvijanje sustava podrške i zaštite žrtava nasilja u obitelji" određivali aktivnosti djelovanja, rokove u kojima će se djelovati, resurse koji su potrebni i tko će tim aktivnostima koordinirati.

Članci o prethodnim sastancima
 mogu se pročitati ovdje i ovdje.

Pročitano 896 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok