MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 23. 11. 2010.

Poziv na drugi "Čvarakfest"

Karanački Čvarakfest 2009.
S prošlogodišnjeg 'Čvarakfesta'

Etnoselo Karanac i Turistička zajednica Baranje pozivaju sve zainteresirane na drugi po redu "Čvarakfest", koji će se održati u sklopu Zimskog vašara u etnoselu Karanac u nedjelju, 12. XII. 2010. godine, s početkom u 9 sati. Uz doživljaj tradicionalne baranjske svinjokolje, na koji se pozivaju svi koji žele kušati specijalitete bogatog baranjskog špajza i pušnice, po drugi put će se održati natjecanje u topljenju čvaraka, gastrodoživljaj pod imenom "Čvarakfest". Kako je bilo na prošlogodišnjem, prvom "Čvarakfestu" može se vidjeti ovdje.

Svi zainteresirani za natjecanje u spravljanju čvaraka trebaju svoje sudjelovanje prijaviti na telefon Turističke zajednice Baranje (031) 702-080 svaki radni dan od 8-15 sati, ili elektronskom poštom na adresu info@tzbaranje.hr, zaključno s 9. XII. 2010. godine. Na isti način trebaju se prijaviti i svi proizvođači isključivo domaćih proizvoda i suvenira i rezervirati štand za izlaganje, uz kotizaciju za štandove od 50 kuna.

Pročitano 1553 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok