MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 20. 10. 2010.

"Razgovor s povodom" o toplim obrocima

Razgovor s povodom
Dogovor prije emisije: V. Nedić, Z. Popović i I. Doboš

U srijedu, 20. X. 2010. godine, u emisiji "Razgovor s povodom" belomanastirskog Radija Banska kosa, koja je emitirana u trajanju od tridesetak minuta između 13 i 14 sati, gostovali su belomanastirski gradonačelnik Ivan Doboš i Vesna Nedić, voditeljica "Oazinog" projekta dostave besplatnih toplih obroka socijalno ugroženim starijim osobama iz Belog Manastira i prigradskih naselja.

Odgovarajući na pitanja voditelja emisije Zorana Popovića, gosti su slušaocima toga radija predstavili "Oazin" tromjesečni pilot-program dostave besplatnih toplih obroja za 46 socijalno ugroženih osoba, koji u cijelosti financira Grad Beli Manastir, te najavili da će i "Oaza" i Grad Beli Manastira uložiti veliki trud da se taj projekt nastavi i sljedećih godina te da se proširi na veći broj socijalno ugroženih osoba.

Pročitano 691 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok