MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 17. 10. 2010.

Sajam "Agro zemlja" u Bizovačkim toplicama

Agro Zemlja 2010
Sajam u Bizovačkim toplicama

Od 15. do 17. X. 2010. godine održan je u Bizovačkim toplicama 16. međunarodni izložbeno-prodajni sajam poljoprivrede, prehrane, hortikulture, ribolova, lovstva, ekologije i seoskog turizma "Agro Zemlja 2010". Sajam već 16 godina organizira tvrtka Katava d.o.o.,  izdavač poljoprivredno-obiteljske revije "Nova Zemlja", koja izlazi 19 godina. Sponzor ovogodišnjeg sajma bila je belomanastirska tvrtka "Belje Remont". Sajam su posjetile i aktivistice Mirovne grupe Oaza, a što se sve na sajmu moglo vidjeti, djelomično je prikazano na našim fotografijama.

 

Sajam "Agro Zemlja" posjetiocima, a u suradnji s izlagačima, nastoji pružiti uvid u najnovija dostignuća tehnologije, koja primijenjena u praksi trebaju doprinijeti boljitku i osigurati profitabilnost poljoprivredne proizvodnje. Na sajmu se, u izlagačkom smislu, predstavljaju izlagači od samog početka proizvodnog ciklusa u poljoprivredi – sjemenarstvo, sadnice, zaštita bilja, preko mehanizacije i opreme za preradu do izlagača koji nude mogućnost otkupa i kooperacije, toliko važne karike u lancu proizvodnje i plasmana.

Poseban naglasak daje se mehanizaciji pa se na "Agro Zemlji" predstavljaju svi hrvatski distributeri traktora i to ne samo kroz izložbeni karakter već i onaj praktični. Zato se na sajmišnom prostoru svake godine organiziraju brojne prezentacije strojeva u radu, što zainteresiranim kupcima pruža kvalitetan uvida u ponuđene strojeve, a izlagačima kvalitetniju mogućnost promoviranja svoje ponude.

Sajam Agro Zemlja 2010
Sponzor sajma Belje Remont
Sajam Agro Zemlja 2010
Poljoprivredna mehanizacija


Sajam Agro Zemlja 2010
Poljoprivredni institut Osijek
Sajam Agro Zemlja 2010
Hrvatski centar za poljoprivredu, hranu i selo

Sajam Agro Zemlja 2010
Razni proizvođači i prodavači
Sajam Agro Zemlja 2010
Oslikavanje crepova (uz ostalo)

Sajam Agro Zemlja 2010
Etnokujna Štitarskih snaša
Sajam Agro Zemlja 2010
Rakijski kazan

Sajam Agro Zemlja 2010
Živopisne bizovačke narodne nošnje
Sajam Agro Zemlja 2010
Prezentacija Općine Bizovac

 

Pročitano 1877 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok