MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 24. 03. 2022.

Druženje uz društvene igre

Voditeljica Ana i korisnice Klara, Mara, Greta i SavicaVoditeljica Ana i korisnice Klara, Mara, Greta i SavicaU četvrtak, 24.3.2022. godine, u "Oazi" je, po programu "Dostojanstveno starenje", koga financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijale politike, održano još jedno druženje uz društvene igre.

Druženju su, uz zaposlenicu Anu, prisustvovale stalne korisnice Klara, Mara, Greta i Savica, koje su se i ovoga puta, pored povećeg broja različitih društvenih igara, odlučile zabavljati omiljenom igrom "Rummikub".

Zanimljiva igra, koja se igra sa 106 pločica i bezbroj kombinacija, potpuno zaokuplja naše igračice, kojima predviđena dva sata druženja prolete gotovo u trenu, čak im ne ostaje vremena za razgovor i priču, kao na drugim radionicama, a često se i poslužena kava pije gotovo hladna.

No, ništa im to ne smeta jer prvenstvo daju igri, kombinacijama i nadmudrivanju u želji za pobjedom. Da je to zaista tako i da je igra zarazna, potvrđuju njihovi redovni dolasci na druženja svaki četvrtak od 16 do 18 sati.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok