MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 08. 03. 2022.

Likovno-kreativna družionica

Buketići za korisniceBuketići za korisniceU utorak, na Dan žena, 8.marta, "Oaza" je svoju likovno-kreativnu radionicu, po programu "Dostojanstveno starenje", financiranom sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, održala u potkrovlju Društvenog centra.

Zapravo, ovoga puta, više je to bila družionica nego radionica. Družionica ponovom dana žena kojoj su, osim "Oazinih" zaposlenica Ane i Dragana, prisustvovale korisnice Jadranka, Jelisavka, Klara, Mara, Mirjana, Rožika i Savica.

Korisnice su bile iznenađene dočekom jer su ih na stolu, umjesto uobičajenog radnog materijala za radionicu, dočekali lijepo uređeni buketići cvijeća s čestitkom. Iznenađenje i radost su bili tim veći što su buketići napravljeni od papirnatog cvijeća izrađenog na prethodnim radionicama. Cvijeće je bilo simbol podrške ženama na njihov dan i u pravom smislu je odražavalo poruku da je žena ženi najbolji oslonac.

Uslijedilo je kratko žensko druženje uz kekse, pizzu, sokove, vodu i, naravno, razne priče te dogodovštine naše svakodnevice, koje često izazivaju smijeh i dobro raspoloženje, u kojem je ova likovno-kreativna družionica i završila.

Žensko druženje na 8. martŽensko druženje na 8. mart

...ide i priča...ide i pričaUz iće i piće...Uz iće i piće...

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok