MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 20. 12. 2021.

Radioemisija o volonterskim priznanjima

Emisija je emitirana u četvrtak, 16. XII. 2021.Emisija je emitirana u četvrtak, 16. XII. 2021.U ponedjeljak, 13. XII. 2021. godine, snimljena je radijska emisija o "Oazinim" volonterskim priznanjima, o čemu smo pisali OVDJE. Snimanje je vodila novinarka Stana Nemet s Radija Banska kosa, a ispred "Oaze" gostovala je projekt-koordinatorica Vesna Nedić.

U emisiji je bilo riječi o "Nagradi volonter / volonterka godine" i o dva "priznanja za volonterski angažman" u 2021. godini, koji su dodijeljeni na svečanosti održanoj u Etnološkom centru baranjske baštine 8. XII. 2021. godine (vidjeti OVDJE).

Tko su dobitnice i zašto su im dodijeljena priznanja mogli ste čuti u stalnoj emisiji Radija Banska kosa "Korak ka jednakosti" u četvrtak, 16. XII. 2021. godine, s početkom u 17:15 sati, na frekvenciji 96,9 mHz. Emisija je postavljena i na "Oazin" YouTube-kanal pa se može i tu preslušati.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok